fbpx

Taarnly blomster

ÅBNINGSTIDER

ÅBNINGSTIDER

Mandag – Fredag 08.00 – 18.30
Lørdag, søndag og Helligdage 08.00 – 14:00

Den 1/1 11.00 – 14.00

VELKOMMEN TIL TAARNLY BLOMSTER

I ly af det gamle vandtårn, Hadsundvej 98 i Randers (lige over for nordre kirkegård) finder du butikken, som siden 1954 har haft åbent 365 dage om året. Vi elsker blomster og blomster er vores passion. Vores dygtige faguddannede blomsterdekoratører laver alt inden for buketter, brudebuketter, bårebuketter, kistepynt, dekorationer, blomsterarrangementer, bryllups-binderi, delikatessekurve, hotel- og firmapyntninger. Kun fantasien sætter grænser..

Med 12 kreative blomsterdekoratører som hver har deres unikke stil, finder du altid en kreation og en stilart som passer til dig. Vi har et kæmpe udvalg af frisk afskårne blomster og håndbundne buketter. Har du specielle ønsker, kreerer vi gerne tingene efter dine ideer. Vi er frisk på en udfordring! Kig ind i butikken eller giv et kald på tlf. 86 42 24 65.

 

Vi giver altid gode råd og vejledning om korrekt pasning med på vejen, og guider ligeledes med valg af farver, størrelser mm. på de blomster og stueplanter du er interesseret i.

I de tilstødende lokaler finder du et stort udvalg af dekorationer, lækre færdiglavede delikatessekasser, vine, champagner, kaffe, te, chokolade og spændende specialiteter.
Hele året rundt tilbyder vi et meget stort udvalg af blomster, sammenplantninger, dekorationer og lys mm. til kirkegården. I mere end 60 år har vi lavet kistepynt og bårebuketter som kan afhentes i butikken eller bringes ud til samtlige kirker i og omkring Randers.

Vi får friske blomster direkte fra gartnerierne hver eneste hverdag året rundt. Du kan selv vælge de enkelte blomster til din buket, eller vælge en af de mere end 20 færdigbundne buketter i udstillingen.

Vi har mere end 10 uddannede blomsterbindere som alle har deres egen stil, derfor kan vi tilbyde et meget varieret udvalg af stilarter. Det er ikke uden grund at vore kunder ofte kommer langvejsfra.
Er der noget der frister eller har du specielle ønsker, så ring på tlf. 8642 2465 og få en snak med os eller besøg butikken, så sørger vi for en smuk blomsterhilsen! Du kan også bestille en buket fra Taarnly Blomster via vores webshop her.

Grønne planter til hjemmet

Med de rette planter i dit hjem kan du skabe netop den stil, atmosfære og stemning, som du kunne tænke dig. I vores butik på Hadsundvej i Randers har vi et stort udvalg af planter i vores plantehal. Både mange forskellige stueplanter og udplantningsplanter til haven eller til udendørs krukker.
Vi har en afdeling udelukkende med stueplanter og udplantningsplanter. Vi elsker grønt og blomster, og vi elsker at pusle om dem, til de finder deres nye ejermand. Et hvert hjem bør have grønt og blomster som en del af indretningen. Planterne lyser op, giver liv og sjæl til hjemmet og renser luften.
Her hos os finder du flotte sammenplantninger og kun stueplanter af højeste kvalitet. Stueplanter der holder i årevis, hvis de bliver passet og plejet korrekt.
I butikken tilbyder vi naturligvis altid vejledning om korrekt pasning af dine planter og vejleder også om farver, typer og størrelser på de planter, du er interesseret.

 

Roser symboliserer kærlighed, begær og romantik

Der findes ikke noget mere elegant end lange røde roser. Hos Taarnly Blomster sælger vi roser i mange forskellige størrelser og farver, og vi er bevidste om de signaler og symboler, der er tilknyttet rosen. Farverne varierer fra hvid, gul, rød, lyserød, pink, orange og til blå.
En langstilket rose er passende i mange forskellige henseender. Det kan fx være ved studentereksamen, bryllupper, konfirmationer og andre eksamener hvor det er god skik at forære en rose som gave og påskønnelse for vedkommendes præstation.
Roserne indpakkes elegant, så de passer til lejligheden.
Hvad enten du skal give roser til en bestemt person eller det er til en begivenhed, så er en buket roser altid et flot valg. 
Vi vejleder altid vores kunder til at finde frem til den rette buket til en given begivenhed.

Husk, at vi kan sende vores egne håndbundne kvalitets buketter til hele Danmark. Se mere om FriskeBlomster.dk, som er online delen af vores firma.  Ring til os i butikken, eller kig forbi!

Vi har åbent 365 dage om året.

Hilsen personalet i Taarnly Blomser

FRISKE BLOMSTER HVER DAG

Vi modtager hver dag – året rundt – frisk afskårne første-kvalitets blomster direkte fra gartnerier i Danmark og Holland. Derfor kan vi altid tilbyde et meget stort udvalg af friske blomster.
I ly af det gamle vandtårn på Hadsundvej 98 i Randers (lige overfor Nordre Kirkegaard) finder du butikken, som har åbent 365 dage om året.

Har du spørgsmål eller vil du tale med TaarnlyBlomster.dk så ring på 

tlf. 86 42 24 65

Se mere om Taarnly Blomsters lokale forretning her.

Bestilling via telefon

Ønsker du ikke at bestille online, er du altid velkommen til at ringe til os
i butikken på 86 42 24 65
Dette kan være en god idé hvis du har specielle ønsker til din ordre.
Bestiller du dine blomster over telefonen, kan betalingen ske på Mobilepay 31236 eller via overførsel til netbank hos Vestjysk Bank på 9331 0008998442.
Når du betaler, skal du huske at skrive dit navn og telefonnummer på overførslen, så vi ved, hvem der betaler.
Ring på 86 42 24 65 og få en snak med os.
Vi er klar til at hjælpe dig med en blomsterhilsen!

ONLINE-BESTILLING HOS TAARNLY BLOMSTER

I tilfælde hvor en buket bare SKAL være fremme på et bestemt tidspunkt og vi ikke kan nå at få vores egne frem, kan du få en buket leveret fra en lokal blomsterbutik i modtagerens område.

Kontakt

Taarnly Blomster
Hadsundvej 98
8930 Randers NØ
Tlf. 86 42 24 65
Mail: butik@taarnly.dk

Vores personale

Pia

Direktør

helle butikchef

Hellemor

Butikschef

gritt blomsterdekoratør

Gritt

Blomsterdekoratør

Ruth blomsterdekoratør

Ruth

Blomsterdekoratør

birgitte blomsterdekoratør

Birgitte

Blomsterdekoratør

louise

Louise

Blomsterdekoratør

Kat

Blomsterdekoratør

medarbejder

Pia

Blomsterdekoratør

dyveke blomsterdekoratør

Stine D.

Butikschef

camilla blomsterdekoratør

Camilla

Blomsterdekoratør

stine blomsterdekoratør

Stine L.

Blomsterdekoratør

medarbejder

Mette

Blomsterdekoratør

josefine blomsterdekoratør

Josefine

Blomsterdekoratør

Anni blomsterdekoratør

Anni

Altmuligdame

marianne blomsterdekoratør

Marianne

Blomsterdekoratør

medarbejder

Katrine

Blomsterdekoratør

ole friske blomster

Ole

Chauffør

palle

Polle

Chauffør

John

Chauffør